Καλωσορίσατε στο Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Καλωσορίσατε στα Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου!

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προωθώντας την αριστεία σε όλα τα επίπεδα της εκπαίδευσης και της μάθησης, ξεκίνησε να προσφέρει από τον Οκτώβριο 2012 νέα, καινοτόμα προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης και εξειδίκευσης σε επιστημονικά πεδία αιχμής, τα οποία απευθύνονται τόσο σε πτυχιούχους, όσο και σε αποφοίτους Λυκείου.

Έχοντας  έως σήμερα υλοποιήσει με εξαιρετική επιτυχία πολλαπλούς κύκλους Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης, συνεχίζουμε να διευρύνουμε το φάσμα των γνωστικών αντικειμένων, σχεδιάζοντας και προσφέροντας:

Η υλοποίηση των επιμορφωτικών μαθημάτων και προγραμμάτων μας γίνεται:

  • από επώνυμους και διεθνώς αναγνωρισμένους Καθηγητές και Καθηγήτριες Πανεπιστημίου και κατά περίπτωση καταξιωμένους στο χώρο τους επαγγελματίες,
  • με την αξιοποίηση πρότυπων μορφών e-Learning, και
  • αξιοποιώντας και διευρύνοντας τη βραβευμένη σε Ευρωπαϊκό επίπεδο εμπειρία και τεχνογνωσία του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην οργάνωση και λειτουργία προγραμμάτων ηλεκτρονικής μάθησης.

Εμπλουτίζουμε έτσι και προσφέρουμε σε όλους και όλες, με αποτελεσματικότητα, αξιοπιστία, εγκυρότητα και ποιότητα, Πιστοποιημένες Σύγχρονες Σπουδές στην Κοιτίδα της Γνώσης!

Σας προσκαλούμε να γίνετε κι εσείς μέλος της κοινότητάς μας, συμμετέχοντας στα προγράμματά μας!

Καθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη

Επιστημονικά Υπεύθυνη Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης

 

 


Νέα και Ανακοινώσεις


 


 

 

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης "Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, βασικός παράγοντας για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του Αιγαιοπελαγίτικου χώρου", του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση", και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από Εθνικούς Πόρους.

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας Δελτίο
Επικοινωνία

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
Κτίριο "7ης Μαρτίου"
Δημοκρατίας 1, 85132 Ρόδος
Tηλ.: 22410 99424-6 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-14:00)
Fax: 22410 99429 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ακολουθήστε μας στο:

google youtube
Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
© Copyright 2012-2013 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ