• Πληροφορίες
    • Σχετικά με εμάς
    • Όροι Συμμετοχής
    • Εγγραφές & Δίδακτρα
    • Μεθοδολογία Υλοποίησης
    • Πιστοποίηση Σπουδών
  • Προγράμματα
  • Νέα & Ανακοινώσεις
  • Επικοινωνία
    Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Αιγαίου
    • Πληροφορίες
      • Σχετικά με εμάς
      • Όροι Συμμετοχής
      • Εγγραφές & Δίδακτρα
      • Μεθοδολογία Υλοποίησης
      • Πιστοποίηση Σπουδών
    • Προγράμματα
    • Νέα & Ανακοινώσεις
    • Επικοινωνία

      Παιδαγωγικά

      • Αρχική
      • Όλα τα προγράμματα
      • Παιδαγωγικά
      • Ψηφιακός μετασχηματισμός της σχολικής διοίκησης και του εκπαιδευτικού έργου

      Ψηφιακός μετασχηματισμός της σχολικής διοίκησης και του εκπαιδευτικού έργου

      collaborator-avatar
      goLearn
      9 ΜΗΝΕΣ - 440 ώρες
      22
      06/06/2022 - 12/03/2023
      Κάνε Αίτηση
      Ψηφιακός μετασχηματισμός της σχολικής διοίκησης και του εκπαιδευτικού έργου 870×500
      • Επισκόπηση
      • Ενότητες
      • Υπεύθυνοι/ες
      • Κόστος
      • Επικοινωνία
      Οδηγός προγράμματος Χρονοδιάγραμμα

      Αντικείμενο & Σκοπός Προγράμματος

      Αντικείμενο του συγκεκριμένου προγράμματος επιμόρφωσης είναι η εξοικείωση των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών με έννοιες, μοντέλα, εργαλεία και καλές πρακτικές, που αφορούν στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό μιας Σχολικής Μονάδας και κατ’ επέκταση, της εκπαίδευσης και κατάρτισης γενικότερα. Συγκριτικό πλεονέκτημα του παρόντος προγράμματος είναι η σφαιρικότητα των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτήσουν οι συμμετέχοντες/ουσες σε ζητήματα Ψηφιακού Μετασχηματισμού τόσο στη διοίκηση/ ηγεσία μιας Σχολικής Μονάδας όσο και στη διδακτική πρακτική σε μία σχολική αίθουσα.

      Αρχικά, οι εκπαιδευτικοί εισάγονται στη διοίκηση/ ηγεσία στην εκπαίδευση και επιμέρους ζητήματα στο σχολικό περιβάλλον και τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού. Στη συνέχεια, έρχονται σε επαφή με τις δεξιότητες 21ου αιώνα, τη σημασία της διαθεματικότητας στη Σχολική Μονάδα του 21ου αιώνα, σύγχρονες διδακτικές προσεγγίσεις και πρακτικές, καθώς και σχετικά παραδείγματα από τη διεθνή εκπαιδευτική κοινότητα. Δεν θα μπορούσε να μη συμπεριληφθεί ο ανθρώπινος παράγοντας (συναισθηματική νοημοσύνη) στη διοίκηση μιας Σχολικής Μονάδας, με θέματα ανάπτυξης σχολικής κουλτούρας, διαχείρισης αλλαγών/ κρίσεων, επικοινωνίας/ συνεργασίας, διαπολιτισμικότητας, κοινωνικού αποκλεισμού κ.λπ..

      Όσον αφορά στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και τα σύγχρονα εργαλεία που μπορούν να αξιοποιηθούν σε μία Σχολική Μονάδα του 21ου αιώνα, οι εκπαιδευτικοί αποκτούν γνώσεις και δεξιότητες όχι μόνο σε ζητήματα διδακτικής και συμμετοχής στην εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά και διαχείρισης-διοίκησης της Σχολικής Μονάδας. Κυρίαρχο στοιχείο του προγράμματος, αποτελούν τα εργαλεία και οι δραστηριότητες που μπορούν να αξιοποιηθούν στη σύγχρονη και την ασύγχρονη εκπαίδευση, αλλά και ο συνδυασμός τους. Οι εκπαιδευτικοί θα γνωρίσουν καλές πρακτικές εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, αλλά και τεχνολογικά υποστηριζόμενης μάθησης δια ζώσης, ώστε να ενισχύσουν την εκπαιδευτική διαδικασία, αναδεικνύοντας τη σημασία του ρόλου τους στο Ψηφιακό Σχολείο.

      Ειδικότερα, διευθυντές/ριες και στελέχη των Σχολικών Μονάδων, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να εξοικειωθούν με ψηφιακά εργαλεία στην οργάνωση-διοίκηση της Σχολικής Μονάδας. Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις αναδυόμενες τεχνολογίες, ως βασικά εργαλεία Ψηφιακού Μετασχηματισμού μιας Σχολικής Μονάδας, οι οποίες αποτελούν το μέλλον της εκπαίδευσης και κατάρτισης, συμπεριλαμβανομένων των ψηφιακών πραγματικοτήτων (εικονική, επαυξημένη, μικτή), της τεχνητής νοημοσύνης, του Ίντερνετ των Πραγμάτων κ.λπ..

      Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με καλές πρακτικές και παραδείγματα διοίκησης/ ηγεσίας στη Σχολική Μονάδα, αλλά και διδακτικών πρακτικών, δίνοντας τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να πειραματιστούν και να «χτίσουν» το δικό τους Πλάνο Ψηφιακού Μετασχηματισμού, ξεχωρίζοντας ως εκπαιδευτικοί/ διευθυντές Σχολικών Μονάδων στον 21ο αιώνα.

      Το πρόγραμμα επιμόρφωσης απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, διευθυντές/ριες Σχολικών Μονάδων, καθώς και σε εμπλεκόμενους/ες στην εκπαίδευση όπως στελέχη, φοιτητές/ριες, υποψήφιοι/ες διδάκτορες/ισες, ερευνητές/ριες κ.λπ..

      Μαθησιακοί Στόχοι Προγράμματος

      Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο/η επιμορφούμενος/η θα είναι σε θέση να:

      1. Συμβάλλει στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Σχολικής Μονάδας που ανήκει.
      2. Συμμετέχει ενεργά στη διοικητική λειτουργία της Σχολικής Μονάδας που ανήκει.
      3. Αναπτύσσει σχολική κουλτούρα ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των Σχολικών Μονάδων 21ου αιώνα.
      4. Υποστηρίζει τη δημιουργία κοινοτήτων μάθησης μεταξύ Σχολικών Μονάδων.
      5. Αναγνωρίζει τις δεξιότητες 21ου αιώνα και αναδεικνύει τη σημασία τους.
      6. Βελτιώνει τις διδακτικές πρακτικές του/της και υποστηρίζει αντίστοιχα τους/τις εκπαιδευτικούς της Σχολικής Μονάδας που ανήκει, ανταποκρινόμενος/η στον μαθησιακό σχεδιασμό 21ου αιώνα.
      7. Ενισχύει τη Σχολική Μονάδα που ανήκει με εργαλεία και δραστηριότητες ασύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης.
      8. Υποστηρίζει την εξ αποστάσεως εκπαίδευση με κατάλληλα εργαλεία και διδακτικές πρακτικές.
      9. Υποστηρίζει τη διαθεματικότητα στη Σχολική Μονάδα που ανήκει, ενισχύοντας τις δεξιότητες 21ου αιώνα των εμπλεκομένων στην εκπαιδευτική διαδικασία.
      10. Επιλέγει και αξιοποιεί τα τεχνολογικά εργαλεία που είναι κατάλληλα για την οργάνωση-διοίκηση της Σχολικής Μονάδας στην οποία ανήκει.
      11. Επιθυμεί να λειτουργεί ο/η ίδιος/α ως εκπαιδευτικός 21ου αιώνα, ξεχωρίζοντας με τις πρακτικές που εφαρμόζει και τα εργαλεία που χρησιμοποιεί στη Σχολική Μονάδα.
      12. Υποστηρίζει τους/τις εμπλεκόμενους/ες στην εκπαιδευτική διαδικασία, ώστε να γίνουν ενεργοί/ες συμμέτοχοι στις Σχολικές Μονάδες του 21ου αιώνα.

       

      Μεθοδολογία Υλοποίησης Προγράμματος

      1.Διαδικασία υλοποίησης της επιμόρφωσης

      Online Εξ Αποστάσεως

      2.  Μέθοδοι υλοποίησης της επιμόρφωσης

      Το εκπαιδευτικό υλικό (θεωρητικό και πρακτικό μέρος) θα διατίθεται στην πλατφόρμα διδασκαλίας (στα ελληνικά και τα αγγλικά) και οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν πρόσβαση σε αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, ενώ θα μπορούν να παρακολουθούν με ευέλικτο τρόπο, προσαρμοσμένο στις προσωπικές τους ανάγκες και προτεραιότητες. Ταυτόχρονα, θα μπορούν να υλοποιούν προτεινόμενες δραστηριότητες βάσει του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης.

      Το εκπαιδευτικό υλικό θα αποτελείται από θεωρία (δημοσιεύσεις, διαδικτυακό υλικό σε μορφή βίντεο, υλικό που έχει δημιουργηθεί στο πλαίσιο ευρωπαϊκών προγραμμάτων κ.λπ.) διαθέσιμη είτε εντός της πλατφόρμας διδασκαλίας (HTML5 υλικό με σχετικές αναφορές) είτε εκτός της πλατφόρμας σε εξωτερικές πηγές. Επιπλέον, στο πλαίσιο της πρακτικής εξάσκησης, θα υπάρχουν παραδείγματα καλών πρακτικών, ενώ θα δοθούν κατευθύνσεις με απλά βήματα για των σχεδιασμό ενός πλάνου Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

      Τέλος, κατά τη διάρκεια της σύγχρονης επιμόρφωσης θα πραγματοποιηθούν τηλεδιασκέψεις – συμβουλευτικές συναντήσεις (σύγχρονη επιμόρφωση), διάρκειας 60’ – 120’ λεπτών. Οι επιμορφούμενοι/ες καλούνται να συμμετέχουν σε αυτές, καθώς θα συζητηθούν θέματα-προβληματισμοί, όπως αυτά θα έχουν προκύψει μέσα από τις ενότητες του προγράμματος. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος θα υπάρχει και η δυνατότητα ασύγχρονης επικοινωνίας (μέσω e-mail, forum κ.λπ.) με τους/τις διδάσκοντες/ουσες

      3.  Μέθοδοι Αξιολόγησης & Κριτήρια Απόδοσης Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης

      Στο τέλος κάθε ενότητας θα υπάρχει αξιολόγηση (κουίζ κλειστών ερωτήσεων) και αυτό- αξιολόγηση, με τη μορφή αναστοχαστικών ερωτήσεων.

      Επιπλέον, κάθε ενότητα θα συνοδεύεται από προαιρετικές προτεινόμενες δραστηριότητες, οι οποίες εφόσον πραγματοποιηθούν, δύναται να συζητηθούν στο πλαίσιο των συμβουλευτικών συναντήσεων με στόχο τη δημιουργία διαλόγου και την ανατροφοδότηση των συμμετεχόντων/ουσών.

      Τέλος, οι εκπαιδευτικοί θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ένα Πλάνο Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Σχολικής τους Μονάδας, να το συζητήσουν με τους/τις υπόλοιπους/ες συμμετέχοντες/ουσες του προγράμματος και να συμμετέχουν σε μία διαδικασία συνεργατικής αξιολόγησης (peer review).

       

      ΠρογράμματαΤΠΕ - Τεχνολογίες της Πληροφορίας & της ΕπικοινωνίαςΨηφιακός μετασχηματισμός της σχολικής διοίκησης και του εκπαιδευτικού έργου
      • 1. Σχολική Διοίκηση: Μοντέλα και καλές πρακτικές

        Σε αυτήν την ενότητα οι συμμετέχοντες/ουσες εισάγονται στις έννοιες της διοίκησης και ηγεσίας γενικότερα και ειδικότερα στην εκπαίδευση. Επιπλέον, εξοικειώνονται με μοντέλα διοίκησης και ηγεσίας, ενώ μπορούν να αντιληφθούν την εφαρμογή τους στην εκπαιδευτική πραγματικότητα στην Ελλάδα.

        7
        • Συνεδρία1.1
          Αποσαφήνιση εννοιών σχετικών με τη διοίκηση, διαχείριση, ηγεσία – Χαρακτηριστικά σχολικής διοίκησης/ ηγεσίας
        • Συνεδρία1.2
          Δομή εκπαιδευτικού συστήματος στην Ελλάδα – Συγκρίσεις με εκπαιδευτικά συστήματα διεθνώς
        • Συνεδρία1.3
          Σχολικό περιβάλλον, καθήκοντα, εμπλεκόμενοι/ες στη σχολική διοίκηση – Ηγεσία ομάδων και οργανωσιακή συμπεριφορά – Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού
        • Συνεδρία1.4
          Μοντέλα εκπαιδευτικής διοίκησης και ηγεσίας
        • Συνεδρία1.5
          Ο ρόλος των σχολικών ηγετών στην εξέλιξη μίας Σχολικής Μονάδας – Η συμβολή του/της διευθυντή/ριας
        • Συνεδρία1.6
          Μορφές και είδη αξιολόγησης – Αξιολόγηση Σχολικής Μονάδας και εκπαιδευτικού έργου
        • Συνεδρία1.7
          Σύγχρονα θέματα διαχείρισης-ηγεσίας στη Σχολική Μονάδα – Η μετά COVID-19 εποχή
      • 2. Διοικώντας και Διδάσκοντας σε ένα σχολείο του 21ου αιώνα

        Σε αυτήν την ενότητα οι συμμετέχοντες/ουσες εισάγονται στις δεξιότητες 21ου αιώνα, καθώς και τη σημασία τους στην εκπαίδευση και τη σχολική διοίκηση.

        6
        • Συνεδρία2.1
          Τι είναι οι δεξιότητες 21ου αιώνα – Διαφορετικές ταξινομήσεις και αντιλήψεις
        • Συνεδρία2.2
          Η διαθεματικότητα στην Εκπαίδευση – Εκπαίδευση STEM/STEAM/STREAM
        • Συνεδρία2.3
          Μαθησιακός Σχεδιασμός 21ου αιώνα (21st Century Learning Design – 21CLD) – Αξιολόγηση και δεξιότητες 21ου αιώνα
        • Συνεδρία2.4
          Σύγχρονες παιδαγωγικές προσεγγίσεις για την ενίσχυση των δεξιοτήτων 21ου αιώνα – (problem based learning, project based learning, inquiry based learning, game based learning κ.λπ.)
        • Συνεδρία2.5
          Διδακτικές Πρακτικές που ενισχύουν στις δεξιότητες 21ου αιώνα – Flipped Classroom (αντεστραμμένη τάξη)
        • Συνεδρία2.6
          Οι δεξιότητες 21ου αιώνα και η σημασία τους στη διοίκηση-ηγεσία της Σχολικής Μονάδας
      • 3. Διοικώντας και Διδάσκοντας με συναισθηματική νοημοσύνη

        Σε αυτήν την ενότητα οι συμμετέχοντες/ουσες εισάγονται σε θέματα γύρω από το συναίσθημα (διαχείριση κρίσεων, επίλυση λήψη αποφάσεων, επικοινωνία εντός και εκτός Σχολικής Μονάδας κ.ά.), καθώς και τη σημασία τους στην εκπαίδευση και τη σχολική διοίκηση.

        6
        • Συνεδρία3.1
          Επικοινωνία – το κλειδί της αποτελεσματικής διοίκησης/ ηγεσίας εντός και εκτός Σχολικής Μονάδας
        • Συνεδρία3.2
          Σχολική κουλτούρα και διαχείριση αλλαγών – Πώς μπορεί η δική μου Σχολική Μονάδα να ξεχωρίσει;
        • Συνεδρία3.3
          Εργαλεία επικοινωνίας – συνεργασίας – συντονισμού εκπαιδευτικών – Κοινότητες Μάθησης – Διαθεματικές συνέργειες – Πρακτικές Δικτύωσης Σχολικών Μονάδων
        • Συνεδρία3.4
          Παροχή κινήτρων στη Σχολική Μονάδα – Λήψη αποφάσεων
        • Συνεδρία3.5
          Διαχείριση κρίσεων στη Σχολική Μονάδα – Εκπαιδευτικοί και στελέχη – Μαθητές/ριες και Γονείς/ Κηδεμόνες
        • Συνεδρία3.6
          Θέματα bullying, Διαπολιτισμικότητα, Κοινωνικός αποκλεισμός – Ο ρόλος του συλλόγου καθηγητών και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
      • 4. Ψηφιακός Μετασχηματισμός Σχολικής Μονάδας

        Σε αυτήν την ενότητα οι συμμετέχοντες/ουσες εξοικειώνονται με εργαλεία που μπορούν να συμβάλουν στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Σχολικής Μονάδας, σε επίπεδο διαχείρισης, οργάνωσης, κ.λπ.

        6
        • Συνεδρία4.1
          Βίβλος Ψηφιακού Μετασχηματισμού – Η στρατηγική του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων
        • Συνεδρία4.2
          Φροντίζοντας για την ψηφιακή οργάνωση του σχολείου μου (ψηφιακές τάξεις, ιστότοπος σχολείου κ.λπ.)
        • Συνεδρία4.3
          Ψηφιακές Δραστηριότητες – Ψηφιακές Εκδρομές
        • Συνεδρία4.4
          Ο ρόλος των εκπαιδευτικών στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Σχολικής Μονάδας
        • Συνεδρία4.5
          Εκπαιδευτικοί και επιμορφωτικά προγράμματα
        • Συνεδρία4.6
          Δυνατότητες-Προτάσεις Υποστήριξης της Σχολικής Μονάδας (συμμετοχή σε ευρωπαϊκά ή/και εθνικά προγράμματα, χρηματοδοτήσεις, πρόσβαση σε εξοπλισμό κ.λπ.)
      • 5. Ψηφιακές Δραστηριότητες εντός και εκτός Σχολικής Μονάδας – Με τόση τεχνολογία εκεί έξω, εγώ τι να διαλέξω;

        Ψηφιακές Δραστηριότητες εντός και εκτός Σχολικής Μονάδας – Με τόση τεχνολογία εκεί έξω, εγώ τι να διαλέξω;

        6
        • Συνεδρία5.1
          Πλατφόρμες Διαχείρισης Μάθησης – Που μπορώ να διαθέσω τα μαθήματα της Σχολικής μου Μονάδας
        • Συνεδρία5.2
          Δραστηριότητες ασύγχρονης επικοινωνίας – διαμοιρασμός υλικού
        • Συνεδρία5.3
          Δραστηριότητες κατά τη διάρκεια μιας σύγχρονης διδασκαλίας – Η περίπτωση του MS Teams
        • Συνεδρία5.4
          Δημιουργικές Ψηφιακές Δραστηριότητες – Ψηφιακές Δραστηριότητες αξιολόγησης
        • Συνεδρία5.5
          Αποθετήρια εκπαιδευτικού περιεχομένου – Διαθέσιμα εργαλεία και πλατφόρμες από το Υ.ΠΑΙ.Θ. και άλλους φορείς
        • Συνεδρία5.6
          Διαχείριση «ψηφιακής Σχολικής Μονάδας» – Κανόνες λειτουργίας – Αντιμετώπιση θεμάτων «διαδικτυακής συμπεριφοράς»
      • 6. Ψηφιακός Μετασχηματισμός στη Σχολική Μονάδα με Αναδυόμενες Τεχνολογίες

        Σε αυτήν την ενότητα οι συμμετέχοντες/ουσες εισάγονται στις υπάρχουσες Αναδυόμενες Τεχνολογίες, τον τρόπο που αυτές αξιοποιούνται σε ευρύτερο πλαίσιο (βιομηχανία, τουρισμός, διαφήμιση κ.λπ.) και δίνεται έμφαση στους τρόπους αξιοποίησής τους στη Σχολική Μονάδα. Ορισμένα από τα θέματα που αναπτύσσονται είναι: Augmented Reality, Mixed/ Extended Reality, Artificial Intelligence, 5G in Education, ηθικοί προβληματισμοί, προκλήσεις στην αξιοποίηση αναδυόμενων τεχνολογιών στην Εκπαίδευση και Κατάρτιση.

        5
        • Συνεδρία6.1
          Τι είναι οι αναδυόμενες τεχνολογίες και πώς αυτές μπορούν να συμβάλουν στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό μιας Σχολικής Μονάδας στο μέλλον
        • Συνεδρία6.2
          Η ρομποτική στη Σχολική Μονάδα
        • Συνεδρία6.3
          Ψηφιακές Πραγματικότητες (Εικονική, Επαυξημένη, Μικτή) στη Σχολική Μονάδα
        • Συνεδρία6.4
          Άλλες Αναδυόμενες Τεχνολογίες στη Σχολική Μονάδα (Τεχνητή Νοημοσύνη, Ίντερνετ των Πραγμάτων, 5G, Τρισδιάστατη Εκτύπωση, Drones κ.λπ.)
        • Συνεδρία6.5
          Αποθετήρια, Εργαλεία, Πλατφόρμες και άλλες προτάσεις για την υποστήριξη των Αναδυόμενων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση και Κατάρτιση
      • 7. Η Σχολική Μονάδα στον 21ο αιώνα – Ήρθε η ώρα να ξεχωρίσω!

        Σε αυτήν την ενότητα οι συμμετέχοντες/ουσες καλούνται να εφαρμόσουν όσα είδαν στις προηγούμενες διδακτικές ενότητες και να λειτουργήσουν ως στελέχη διοίκησης μιας Σχολικής Μονάδας του 21ου αιώνα

        4
        • Συνεδρία7.1
          Σχεδιάζοντας διαθεματικά διδακτικά σενάρια στον 21ο αιώνα – Αξιολογώντας διδακτικά σενάρια συναδέλφων για την επαναχρησιμοποίησή τους
        • Συνεδρία7.2
          Διαμοιρασμός πλάνων Ψηφιακού Μετασχηματισμού – Δημιουργία εκπαιδευτικής κοινότητας
        • Συνεδρία7.3
          Παραδείγματα εφαρμογής διδακτικών σεναρίων 21ου αιώνα – Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση/ Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση
        • Συνεδρία7.4
          Σχεδιάζοντας τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Σχολικής μου Μονάδας – Πλάνο Ψηφιακού Μετασχηματισμού
      Χρυσή Βιτσιλάκη

      Επιστημονικά Υπεύθυνη

        Καθηγήτρια στο Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Αιγαίου
        Νικόλαος Ράπτης

        Ακαδημαϊκά Υπεύθυνος

          Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικής Σχεδίασης της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου
          Σταύρος Πιτσικάλης

          Διδάσκοντας

            Σύμβουλος Β' Ι.Ε.Π. - Εμπειρογνώμονας σε θέματα ΕΕΚ & Αναδυόμενων Τεχνολογιών - Υπ. Διδάκτορας στο Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ. (Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Αιγαίου).
            Łasica (Ουασίτσα) Ilona-Elefteryja

            Διδάσκουσα

              Επιστημονική Συνεργάτιδα - Εμπειρογνώμονας για θέματα καινοτομίας στην Εκπαίδευση
              Δρ. Κωνσταντίνος Σαλπασαράνης

              Διδάσκοντας

                Μαρία Κουρουτσίδου

                Διδάσκουσα

                  Μέλος Ε.Δ.Ι.Π. του Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου με γνωστικό αντικείμενο "Κοινωνία και Εκπαίδευση"
                  420 € 225 €
                  Κάνε Αίτηση

                  ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

                  • Διορισμένοι εκπαιδευτικοί: 300 ευρώ
                  • Αναπληρωτές: 260 ευρώ
                  • Μέλη πολύτεκνων οικογενειών: 260 ευρώ
                  • Απόφοιτοι του Παν/μιου Αιγαίου: 260 ευρώ
                  • Mέλη του προσωπικού του Παν. Αιγαίου και του συνεργαζόμενου φορέα: 260 ευρώ
                  • Φοιτητές, άνεργοι και αδιόριστοι εκπαιδευτικοί: 240 ευρώ
                  • Προηγούμενη εγγραφή σε άλλο πρόγραμμα του ΚΕΔΙΒΙΜ του Παν/μίου Αιγαίου που υλοποιείται σε συνεργασία με την GoLearn: 240 ευρώ
                  • ΑμΕΑ: 240 ευρώ
                  • Ομαδική εγγραφή ή ένταξη σε webinar του Παν/μίου Αιγαίου που υλοποιείται σε συνεργασία με την GoLearn: 225 ευρώ
                  • Εφάπαξ εξόφληση: 215 ευρώ
                  • Προηγούμενη εγγραφή σε δύο άλλα πρόγραμμα του ΚΕΔΙΒΙΜ του Παν/μίου Αιγαίου που υλοποιούνται σε συνεργασία με την GoLearn: 195 ευρώ

                  Για Επιμορφωτικά Θέματα:

                  Σταύρος Πιτσικάλης

                  spitsikalis@aegean.gr

                  Για Θέματα Εγγραφών:

                  Κλαίρη Μπακούρα
                  ΙΝ.ΑΝ.ΕΠ.
                  Βαλτετσίου & Τριπόλεως, ΤΚ 41336 Λάρισα
                  Τηλ. 2410234422

                  education@joistpark.eu 
                  www.ied.eu / www.joistpark.eu

                  • Επισκόπηση
                  • Ενότητες
                  • Υπεύθυνοι/ες
                  • Κόστος
                  • Επικοινωνία
                  420 € 225 €
                  Κάνε Αίτηση
                  • Share:

                  ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

                  • Διοίκηση Επιχειρήσεων
                  • Παιδαγωγικά
                  • Περιβάλλον
                  • Πολιτισμός
                  • Τουρισμός
                  • ΤΠΕ - Τεχνολογίες της Πληροφορίας & της Επικοινωνίας
                  • Ψυχολογία

                  ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

                  Συμβουλευτική & Επαγγελματικός Προσανατολισμός | ΜΕΙΚΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ

                  Υλοποίηση Διαγωνισμών και Διαχείριση Συμβάσεων

                  Ενδυνάμωση Εκπαιδευτικών για μία Συμπεριληπτική Σεξουαλική Εκπαίδευση | ΜΕΙΚΤΗ ΜΑΘΗΣΗ

                  Εγγραφείτε τώρα και θα λαμβάνετε περιοδική ενημέρωση για τα νέα προγράμματα μας, την πολιτική εκπτώσεων και τις προσφορές μας!

                  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

                  • Σχετικά με εμάς
                  • Όροι Συμμετοχής
                  • Εγγραφές & Δίδακτρα
                  • Μεθοδολογία Υλοποίησης
                  • Πιστοποίηση Σπουδών

                  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

                  • Επικοινωνήστε μαζί μας
                  • Συχνές ερωτήσεις

                  Ώρες επικοινωνίας: Δευ-Παρ 10.00 - 18.00

                  22410 99424-5-6

                  e-epimorfosi@aegean.gr

                  Κτήριο "Καλλιπάτειρα ", Δημοκρατίας 1, Ρόδος, 85132

                  Copyright © 2021 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, Προγράμματα ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

                  • Όροι χρήσης
                  • Πολιτική απορρήτου
                  Modal title

                  Message modal